19. kesäkuuta 2014

27. Päivä lähtöön...

Äää It's really happening!
La aamuna lähtee laiva kohti Ruotsia ja siitä jatketaan parin pysähdyksen kautta kohti Kristiansandia, missä PM:ät ja siellä vietetään viikko. Sen jälkeen tarkoituksena oisi lähteä sitten Italiaan EM:iin! Jäiks! Nyt on jo suurin osa pakattu ja siis sitä tavaramäärää ette voi kuvitella... Neljä viikkoa; neljän hengen kamat (äiti, isä, veera ja mä), omat ratsastusvaatteet, kisakamat, hevosen tarvikkeet, hoitotarvikkeet, kisakamat hepalle, ruuat, heinät ymsymsyms.!! Huhhuh mitenhän saadaan kaikki mahtumaan.. Jotain täytyy kuitenkin karsia, sillä me mennään vain omalla henkilöautolla, missä suurinosa kamoista ja Wolle rekassa ja sinne osa Wollen kamoista. Kuitenkin pitäähän sitä vaatetta ottaa ihan laidasta laitaan, kun ei yhtään tiedä sataako vai paistaako vai tuleeko kenties pakkasta. ;)

Ollaan tällä viikolla treenattu vähän kevyemmin ennen matkaa. Eilen käytiin vain Veeran ja Tompan kanssa maastokävelyllä ja tänään meillä oli Wollen kanssa valmennus rusalla ja meni tosi hyvin! Wolle oli ihan tosi kiva - ainakin lopuksi! :)

Tän päivän kuvat valkusta ©Karo Vuojolainen, kiitos vielä! :*










Zeepra!

En olisi oikeasti uskonut tätä vielä viime kesänä, että nyt jo ensimmäisenä kautena me päästäisiin Wollen kanssa Pm:iin ja Em:iin! Ei kuitenkaan oteta mitään paineita, sillä meillä on tosi kokematon joukkue ja muutenkin - niinkuin juuri sanoin - vasta mun ja Wollen eka kausi. Tehdään niin hyvin kuin sinä päivänä ja niillä taidoilla mitä osataan, vain pystyy. Ja hauskaahan tän pitää olla!

 Toivottavasti matkasta tulee onnistunut ja ei tulisi mitään takapakkeja. Nyt vaan kierrän ja kaarran ja *kopkop* koputan kaiken mitä olen saattanut sanoa/tulen sanomaan, sillä mä todellakin toivon, että tää matka onnistuis parhainpäin!

Sitä fb juttua mietitään vielä ja saatetaan sitten kehitellä sitä tossa menomatkalla, mutta tulen kuitenkin tänne sen sitten tietty linkittämään, no worries ;)

Eipä mulla muuta, kun näin lyhyesti vain kerroin kuulumiset ennen matkaa. Meillä meneekin juhannus nyt vähän eri merkeissä, kuin yleensä eli tässä pakkaillessa ja matkustaessa, mutta ei se ainakaan mua haittaa, kun tietää mitä on luvassa! :)

Hyvää juhannusta vielä kaikille lukijoille! Terkuin Ella & Wolle ♥

23 kommenttia:

  1. Kuka Tomppaa liikuttaa ? Ja tsemppii em:iin ja pm:iin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari meidän tallilaista lupasi pitää siitä huolta ;) kiitos! :)

      Poista
  2. Oon niin ilonen teidän puolesta, hurjasti tsemppiä ! :)

    VastaaPoista
  3. Voi ei, oon niin innoissani teidän puolesta! Mun teki heti mieli tulla tänne onnittelemaan, kun joukkueet julkistettiin... Mutta teidän kauteen on kuulunut upeita suorituksia, nyt vaan pidät hyvän fiiliksen yllä kuten itsekin sanoit, ihailen sun asennetta! Ihan hirmuisesti tsemppiä, mieletöntä että pääsitte joukkueeseen ensimmäisellä yhteisellä kaudellanne. Uskon, että teistä kuullaan vielä, olette upeita <3

    VastaaPoista
  4. Pidetään peukut pystyssä, että menee hyvin! :)

    VastaaPoista
  5. Onnea koko Suomen tiimille! Miten matkustatte Italiaan ja tuleeko ponejakin Italiaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei tuu poneja kun ponien em on irlannissa, mutta niiltä ei lähde joukkuetta. Ja jatketaan norjasta laivalla tanskaan ja sieltä saksan kautta pohjois-italiaan :)

      Poista
  6. Hirveesti tsemppiä matkalle! :)

    VastaaPoista
  7. Toivon teille hurjan paljon tsemppejä. Olette kyllä huikea ratsukko. Mietin vain, että onko sinulle kilpaileminen tärkeää ja niissä pärjääminen? Kerroit viime postauksessa kisapäivistäsi ja sait prosenteiksi yli 60, joka olisi minulle hyvä suoritus, itse olit hieman tyytymätön. Allasi on upea mutta varmasti hankala hevonen, mutta onko esimerkiksi pysähtyminen ennen lopputervehdystä vain sen vika? Mikä on huonoin saamasi tulos koulukisoista koko ratsastuksesi ajalta? Voisitko tehdä joskus postauksen jossa näyttäisit vanhoja kuvia esimerkiksi alkuajoilta kun aloitit heppailemaan?

    Tarkoitukseni oli vain tulla kysymään näitä, sillä olen itse kova jännittämään pienissäkin harjoituskisoissa enkä pysty nauttimaan siitä. Teillä on Wollen kanssa hieno tulevaisuus, teidät tullaan näkemään vielä huipulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Tottakai se on tärkeää, sillä kun treenaa joka päivä ja käyttää tähän lajiin kaiken rahansa, aikansa ja huolensa niin ois se ihan kiva, että se kaikki vaiva näkyisi tuloksena jossain, niinkuin kilpailuissa, että pärjäisi. Ja olin siksi tyytymätön kun oltaisiin voitu niin paljon parempaan! Ja siihen loppupysähdykseen missä W veti vaan liinat kii, en oikeasti keksi millä tavalla oisin voinut sen ennustaa tai estää. Mun huonoin tulos on varmaan joku noin 53% Mantalla meidän ekasta fei radasta. Ja voin tehdä joskus jos jää ylimääräistä aikaa ;) Nykyään sitä on aika vähän, hyvä että ehdin edes kisakuulumisian kertomaan sen kerran kuussa.

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Vaikuttaa ihan mahtavalta! Innolla odotan seuraavaa(kin) postausta! :P

    HAASTAN SIUT!
    linkki kyseiseen postaukseen ---> http://ikuinenponiratsastajakata.blogspot.fi/2014/06/sita-vain_22.html

    VastaaPoista
  10. Paljonpaljon tsemppiä, pitäkää hauskaa ja muistakaahan nauttia! Me kannustetaan sua täältä suomesta :*

    VastaaPoista
  11. Täällä ainakin pidetään peukkuja pystyssä,kyllä teillä menee siellä hyvin ! :) Vooi Wolle on nii hieno + oranssi sopii sille tosi hyvin !

    VastaaPoista
  12. mistä toi sun fleece on ja minkä merkkinen? suositteletko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kingsland ja ostin viime vuoden Horse Shown jostain puodista, valitettavasti en muista mistä, mutta viime vuoden mallistoa! Ja suosittelen ehdottomasti, on ollut erittäin hyvä päällä! :)

      Poista