30. elokuuta 2014

29. PM ja EM 2014

Hei taas! Kauan tässä olen jo lupaillut postausta siltä meidän pitkältä reissultamme kesä-heinäkuun vaihteessa, joten viimein mä nyt sain sen tehtyä.

©Lotta Luomajärvi

Ja ne jotka eivät vielä tienneet, niin olimme Wollen kanssa edustamassa suomea kouluratsastuksen PM ja EM kilpailuissa junioreissa nyt kesällä.

Kuitenkaan mä en ala kirjoittamaan tämän enempää, sillä mulla ei vaan jotenkin ajatus lyö miten mä kertoisin nää kaikki kohokohdat jotenkin lyhyesti, kun sieltä olisi vaan niiin paljon kerrottavaa! Mutta päätin sitten yhdistää kaiken materiaalin mitä mulla siltä reissulta on, eli kaikki videot ja kuvat yhtenäiseksi videoksi, jonka syystä videosta tuli todella pitkä. En tiennyt kuitenkaan mistä mä oisin leikannut poiskaan, koska halusin, että videolla näkyy vähän paikkoja sieltä, yleistä tunnelmaa ja vähän ratsastusta. En kuitenkaan laittanut muuta kuin omista ratsastuksistani ja radoista pätkiä.

Suuret ja nöyrät kiitokset koko tän upean matkan mahdollistamisesta kuuluu etenkin vanhemmille, kaikille nimettömille sponsoreille, meidän joukkueelle, valmentajille ja tietysti mun super groomille Veeralle! Tämä reissu oli aivan mieletön! Näki niin mielettömiä hevosia ja ratsastajia ja paikkoja...Tuskin tulee kokemaan tällaista kuin tämän kerran elämässä.

Ja kuten videolta näkyy, ne EM:ät oli enemmän "se juttu". En oikein tiedä miksi, mutta se vain jäi päälimmäisenä matkasta mieleen. Ehkä siksi kun se oli se viimeistin paikka missä oltiin, tai koska siellä oli vielä enemmän porukkaa ja vielä hienompia hevosia.

Yritin laittaa kaikki materiaalit aikajärjestykseen. Eli lähdimme heppojen kanssa matkaan juhannus aattona ottaen laivan naantalista. Sitten yövyimme matkalla pariin otteeseen Ruotsin puolella. Päästyämme Norjaan Kristiansandiin, missä PM kilpailut järjestettiin vietimme siellä viikon. Kolme kilpailupäivää ja loput oli verryttelypäiviä. Lähtöpäivänä ponit lähtivät takaisin kotiin Suomeen ja me jatkoimme matkaamme laivalla Tanskaan. Ajoimme Tanskan läpi Pohjois-Saksaan missä yövyimme neljä yötä ja silloinhan oli sopiva aika sairastaa ja sairastuin siis itse vatsatautiin neljäksi päiväksi kunnes menin lääkäriin ja sain lääkkeitä ja matka jatkui kohti Italiaa. Pysähdyttiin matkalla vielä kaksi yötä etelä-Saksassa ja yksi yö pohjois-Italiassa. Viimein pääsimme Italiaan Arezzoon, missä EM kilpailut järjestettiin ja siellä olimme sen viikon. Kaksi kilpailupäivää ja muut päivät verryttelypäiviä. Kilpailujen loputtua pakattiin ja lähdimme ajamaan kohti Suomea suunnilleen samaa reittiä ja samoja yöpymispaikkoja käyttäen.

Kaikki mun ja Wollen tekemämme radat oli ihan kohtalaisia. Mitään kauden huippusuorituksia ei tällä matkalla tehty, mutta ei niitä pohjannoteerauksiakaan, että varman päälle otettiin mieluiten hyvät ja sujuvat radat.

Pitemmittä puheitta tässä mun tekemä kooste matkasta olkaa hyvät! :)



Kommentoikaa mitä tykkäsitte videosta (sen sekavuudesta huolimatta)! :D

Käykää myös lukemassa Lauran kirjoitus tästä matkasta, joka julkaistiin uusimmassa Hevoset & Ratsastus -lehdessä!

Kirjoitellaan taas, moikka! :)

ps. Muistittehan katsoa kouluratsastuksen MM-kilpailut? Oli se Valegro ja Charlotte ja heidän kúr kyllä upeaa katsottavaa! Täältä me tullaan peräs ;)

14 kommenttia:

  1. Haha ihanat noi veeran esittelyt tuol ! :'D Oi vitsi haluun takas sinne norjaan !<3 Ihanan videon oot väsänny ja heei me nähää huomen<3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo älä meidän raportteri ;) Ja jep ♥ hihiii ja joo ehkä! Toivottavasti mul ei enää nouse tää kuume nii sit tuun! Fingers crossed! ;)

      Poista
  2. Apua miten söpö toi Veera on :DD en kestä

    Hirmu kiva video ja niin kiva tunnelma kaikissa kuvissa ja videoissa. Hatunnosto koko teidän tiimille :)

    VastaaPoista
  3. Varmasti upee kokemus! Seuraavaks sit MM, eks nii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli! Ja juuh haha sinne nyt vielä vähän matkaa... :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Ai sanoks joku niin vai :o veera tais sanoo tos tallikiertueel et "Russia eli venäjä" haha :D

      Poista
  5. teillä on ollu kyllä niin huippu reissu, ihanan näköstä tuola! ja veera on tosi söpö :'D

    VastaaPoista
  6. Wau, kerrassaan upea reissu varmasti. Maisemineen, puitteineen kaikkineen. Mietin, oletko jotain sukua Ruskeasuon Keskustallin omistaja-Paloheimoille? :D Vai onko kuinka yleinen sukunimi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä oli! :) ja en ole ainakaan tietääkseni mitään kovin läheistä sukua ainakaan.

      Poista
  7. äää wolle on siis niin ihanan näkönen <3 :D siis noi sen askeleetki näyttää ihan mahtavalta :3 oot aika onnekas ku sul on noin ihana heppa :)

    VastaaPoista