18. helmikuuta 2015

34. Wanhat 2015


Nyt on tanssit sitten tanssittu! Te kaikki olette varmasti jo nähneet tarpeeksi värikkäitä mekkoja, tylliä ja kimallusta näissä sosiaalisissa medioissa viimeaikoina, mutta joku toivoi postausta mun vanhojen päivästä,  niin miksikäs ei. Tässä siis koko blogihistorian ensimmäinen ei-heppa-aiheinen postaus, vaikka heppa-blogi onkin, mutta näin vaihteeksi nyt sitten kun oli niin merkittävä päivä kyseessä. :)

Minäkin sain nyt siis lukion tokaluokkalaisena eli uutena koulun wanhana viettää ihania wanhojen päiviä tanssin ja kaiken sen tunnelman merkeissä. Ihanaa tällaiset vähän erikoisemmat päivät näin arjen keskellä! Molemmat päivät olivat oikein onnistuneita paria seikkaa lukuunottamatta...

Ensimmäisenä päivänä torstaina tanssimme siis illalla vanhemmille. Mua oli jotenkin jännittänyt se päivä enemmän kuin pitäisi, en todellakaan tiedä miksi, ei mua ikinä jännitä kisatkaan niin paljon? Mutta kuitenkin, koulu alkoi ihan normaalisti torstai aamuna klo 8. Otin jo mekot, meikit ja kaikki kamat jo aamusta mukaan, sillä asun sen verran kaukana koulusta, etten oisi päässyt kotiin laittautumaan. Koulupäivä ei kyllä tuntunut ollenkaan normaalilta, sillä koko ensimmäinen matikantunti menikin abien karkkikierrokseen luokissa eikä matikan opiskeluun. Seuraava oppitunti meni katsellessa abigaalaa ja sen jälkeen lähdettiinkin jo kaverini kanssa ruokailun jälkeen laittautumaan ja kampaajalle. Kaverini teki mulle meikin nopeasti, josta tuli ihan hyvä! En itse niin paljon erikoisemmin meikkaile, joten en todellakaan uskaltanut alkaa sähläilemään mitään juuri tuona päivänä. :D Kampaajalla menikin odotettua pidempään, sillä mun kampaajalla oli vähän hankaluuksia saada nämä mun kaikki hiukset johonkin nätisti kiinni, sillä mulla on niin paksut, pitkät ja vielä luonnonkiharat hiukset niin ei ne millään malttanut totella... Meni siinä melkein 2 tuntia, samalla kun kaverini kampauksessa meni se 45minuuttia :) Lopputuloksesta tuli mielestäni ihan kiva, ei tietty ollenkaan sitä mitä oisin halunnut, mutta ei näistä hiuksista oikein sellaista oisi saanutkaan.

Tämän tyyppisen kampauksen olisin halunnut

Tällainen tuli

Itse tanssit illalla menivät muuten ihan ilman mitään moittimista, mutta mulla oli maha ajoittain tosi kipeä illalla ja se pilas sitten kaiken sen tunnelman :/ Jotenkin mun maha sitten reagoi siihen jännitykseen ja mekkokin oli tosi kireä ja kaikki... Juuri se illan viimeinen näytös missä oli mun omat vanhemmatkin katsomassa niin mulla tuli ihan hirveä olo. Siinä yritin väkisin sitten hymyillä vaikka oikeasti mua vaan oksetti. Heti tanssien loputtua kävinkin vessassa oksentamassa, jonka jälkeen huono olo lähti kokonaan pois. Harmitti tietty kun koko ilta oli mennyt siihen kipuiluun, mutta ei voi mitään, onneksi meni sentään ohi. Otettiin vielä tanssilattialla muutamat kuvat ja lähdettiinkin sitten kotiin kun siinä vaiheessa oli jo aika väsynyttä porukkaa ja vielä seuraava päiväkin piti jaksaa.



















Perjantai, eli se varsinaninen wanhojen päivä olikin paaljon parempi! Mekkokaan ei kiristänyt eikä ollut koko päivänä ollenkaan huono olo! :) Kampauskin oli pysynyt yön yli ihan hyvin! Päivä alkoi rehtorin coctail-tilaisuudella, minkä jälkeen wanhat jakautuivat ykkösten luokkiin pitämään aamunavausta. Me pidettiin kaverini kanssa myös yhdelle luokalle tietovisaa ja soitettiin vähän musiikkia. Päivän päätteeksi tanssittiin vielä kerran koulun nuoremmille, missä olikin jo paljon rennompi meininki kuin edellisenä iltana.




Kampaus vähän kärsi yön aikana, mutta ei sitä kukaan tainnut huomata :D













Nää wanhat oli kyllä niin ihana kokemus voi vitsit! Ei pelkästään ne tanssit, vaan siis kaikki mitä siihen kuului, se koko tunnelma ja yhteishenki ja laittautuminen. Suosittelen siis lämpimästi kaikki lukioon aikovat, että wanhojen kurssille vaan! Ei mitään valittamista, ihanat päivät! Ihanaa mun mielestä muutenkin, että lukiossa on tollaisia arjesta poikkeavia hauskoja perinteitä, tuo niin paljon jotain mitä odottaa ja muutenkin sellaista väriä arjen harmauteen :)

Nythän mulla on hiihtoloma, mutta tääkin viikko on nyt niin täyteenbuukattu, että kohtahan tää loma onkin jo ohi kun on kokoajan jotain tekemistä! Tänään me oltiin Wollen kanssa jo toisella Aira Toivolan istuntatunnilla, jossa vatsalihakset joutuivat taas ihan uudenlailla _kunnolla_ töihin! Pitääkin taas jatkossa muistaa kiinnittää huomiota enemmän siihen miten siellä satulassa istuu ja käyttää niitä vatsalihaksia, mutta kun itse ratsastaa niin tulee vain sitten se, että miten? Sen takia Aira onkin alkanut käymään Erkylässä säännöllisin väliajoin, joka on ihan huippua! :) Mutta tuleva viikonloppu meneekin Ypäjällä maajoukkueleirillä ja maanantaina taas kouluarki jatkuu...

Toivottavasti kaikilla abeilla ja erityisesti muilla wanhoille oli hauskaa viime viikolla! Hyvää hiihtolomaa vielä kaikille niille joilla se jo on tai joilla se on vielä edessä! :)

18 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, Ella oot niin kaunis ja toi mekko ooh!!!

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi en kestä, oot vaan niin järjettömän kaunis!!

    VastaaPoista
  3. Kuvia wanhoista ei koskaan voi olla liikaa, mäkin oon vaan selaillut sosiaalisessa mediassa lähipäivinä kaikki mahdolliset kuvat läpi eikä vieläkään kyllästytä :D Oot kyllä hirmu kaunis ja mekko samoin, kiva kun teit tästä postauksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Kerran elämässä sitä kun saa kunnolla panostaa ja laittautua prinsessaksi niin tottakaihan siitä pitää todistusaineistoa saada ja ne kuvat on vaan niin kauniita! Kiitos paljon! :)

      Poista
  4. Toi mekko on siis niin upee :o ja säki nii kaunis <3

    VastaaPoista
  5. Katoin jo aijemmin ku näin fbssä kuvan tosta sun mekosta et aivan IHANA! Oikeestaa kaikkein nätein mitä tänä vuonna näin!:D Oih<3

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana mekko!<3 ja kuvia wanhoista ei voi olla liikaa, tosi kiva kun laitoit tännekin kuvia :)
    Mitäs aiot muuten mekolle tehdä? Aiotko myydä mahdollisesti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja en ole vielä päättänyt kun sinällänsä voisin pitääkkin sen, jos sitä tarvitsisi tulevaisuudessa vaikka jossain iltajuhlissa tms kun toi kävis aika hyvin sellaseenkin :)

      Poista
  7. Voih mikä mekko! Ihania kuvia :-))

    VastaaPoista
  8. Ihana mekko!!:) saanko kysyä että mistä se on hankittu?

    VastaaPoista
  9. Törmäsin kuviisi googlessa ja eksyin sitten blogiisi, mutta haluisin tietää mistä olet noin ihanan mekon löytänyt? Etsin nimittäin hyvin samantyylistä itselleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingistä Mecco -nimisestä liikkeestä. Niiltä löytyy myös verkkokauppakin mistä tämän mekon siis viime syksynä bongasin :)

      Poista
  10. Heii onko siulla tuo mekko vielä? Ootko myymässä sitä pois tai voisitko kuvitella vuokraavas sitå jollekkin? :) toi on ihana! :3

    VastaaPoista