20. toukokuuta 2015

41. Till Åland

Nyt oisi kimpsut ja kampsut suurimmaksi osaksi pakattuna, sillä tänä iltana suuntamme Turkuun, mistä laivalla Ahvenanmaalle kouluratsastuksen SM-kilpailuihin. Sitä tavaraa on kyllä taas, sillä mähän jatkan sitten Saaran ja Wollen kanssa Ahvenanmaalta Saksaan treenamaan kesäkuuksi ja siellä kilpaillaan Hagenin kv-kisoissa ja ehkä Pm/Em-kisat, jos valitaan joukkueeseen. Eli pitää siis ottaa vaatteita ja loimia ja varusteita koko kesäksi ja ihan laidasta laitaan.

Wolle on ollut nyt taas ihan hyvä! Viime viikolla oli pari sellaista treenipäivää, että Wolle ei ollut ihan niin hyvä ja kesti tosi kauan saada se pelkästään läpi ja keskittymään ja sellasen tuntukseks, millanen se on parhaimmillaan, et ei tarvis tehä niin paljoo ja kaikki vaan sujuis tosi helposti. Mutta eilen meillä oli treenit taas ulkokentällä ja Wolle oli taas hyvä! Ihanaa, sillä nyt on edes vähän itsevarmempi olo lähteä kisoihin kuin, että jos se olis ollut just viimeset päivät tosi huono.

Jotenkin mua on jännittänyt koko aamun nää tulevat kisat, vaikka kisathan alkaa vasta perjantaina, mutta tää lähtöstressi ja kaikki ääh. Sellainen kunnon paino vatsanpohjassa ja tuntu, et voisin oksentaa milloinvaan :D En yleensä jännitä näin paljon, tai ainakaan näin aikaisin? Vaikkei mulla oliskaan mitään jännitettävää edes, esim viime vuoteen nähden, kun meillä meni ihan penkin alle sm-kisat, niin meillä ei nyt ole oikeastaan mitään paineita. Mun ainut tavote on vaan ratsastaa ekana päivänä niin tasainen rata ja hyvällä fiiliksellä, jotta päästäisiin edes toiseen päivään "finaaliin", kun viime vuonna ei päästy. Mutta jos sinnekkään ei päästä niin voivoi, tää on kilpailua. Onneksi edessä on kuitenkin melkein koko kesä Saksassa treenaamassa, niin se tsemppaa eteenpäin. :)

Tässä muutama keväinen kuva Wollesta tarhassa ja Saarasta treenissä viime viikolta. ©Krista Moisio, kiitos! :)














Ja tässä muutamia Veeran ottamia kuvia Wollesta parin viikon takaa, kun kävin ratsastamassa Hyyppärän kentällä. :)




Iloinen kuski ilmeisesti? :D


Ja mikähän tämä askellaji olisi..? :D


Piruettiiin





Nyt käyn vielä pikaisesti lukiolla tekemässä yhden kokeen (sillä mullahan jää koeviikko tässä väliin ja yksi koe jääkin syksylle rästiin, hehee) ja sen jälkeen tallille pakkailemaan ja sieltä lähtö. Tänään Wolle vain kävelee ja huomenna ratsastan sen sitten siellä Ahvenanmaalla rennoks ja läpi ja näin, et tulis semmonen mukava ja varma fiilis siitä paikasta ennen kisapäivää.

Pitäkäähän meille kovasti peukkuja!!! Sitä tarvitaan! ;)

8 kommenttia:

  1. Hurjasti tsemppiä sekä skaboihin että saksaan! :)

    VastaaPoista
  2. Paljon paljon tsemppiä, ootte upeita vaikka miten menisi :) ja pidä hauskaa!

    VastaaPoista
  3. Onko tuolla kallista pitää hevosta?

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea ja tsemppiä kisoihin ja matkaan! Kiva olisi kuulla matkan varrelta kuulumisia :)

    VastaaPoista
  5. Onnee paljon❤ ois kiva kuulla sun omii fiiliksii jossain vaihees sitku kerkeet:) Wolle on kyl tosi hieno heppa ja teijän yhteistyö sujuu hyvin. Tykkääntosi paljon sun kirjotustyylistä ja kuvista. Tää bloki on jotenki todi positiiivinen vaikka kerrotki myös epäonnistumisistas:) joskus ois kiva lukee vaiks jotain mielipidepostaust tai jotai kännykkäl otettui kuvii ois kiva nähä esim wollest:) täst tuli ny tosi sekava mut toivottavasti ei haittaa. Kaikkee hyvää teille❤

    VastaaPoista
  6. Mitä Mantalle on käyny kun Krista on poistanu bloginsa? :o Mitä sille ponille kuuluu, tiedätkö? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osoite vaan on vaihtunut, nyt tavoitteenaunelmat.blogspot.fi/

      Poista
  7. Mitä teille kuuluu Saksaan:)? Voisitko kirjoittaa postausta miten pääsitte sinne (siis tunsitteko valmentajan kun ekaa kertaa menitte sinne vai miten) tai mistä keksitte sinne lähteä? Valmennetaanko teitä (siis sua ja Idaa) englanniksi vai miten? Tai ootteko ees samassa paikassa? Mitä teidän päiviin kuuluu siellä ja onko teillä aina kun ratsastatte valkku mukana vai meettekö itsenäisestikkin? Millon tuutte takasii? Ja pääsitkö Pm tai Em-kisoihin?

    VastaaPoista