24. helmikuuta 2015

35. Maajoukkueleirillä ja muita kuulumisia


Heipparallaa taas! :) Oikeesti mun on mahdotonta keksiä nykyään otsikoita näihin, kun ei mitään sinällään ihmeellistä ole taas tapahtunut niin aina mun otsikot olisivat siis ihan samanlaisia "treeniä, treeniä" tyylisesti. Ja vaikka nyt on sujunutkin ihan hyvin niin olen sen verran taikauskoinen, etten halua hehkutellakkaan siitä tyylisesti "Nyt sujuu!" sillä muuten huomenna ei sitten kuitenkaan sujuisikaan.. *kopkop*

Meille kuuluu siis tällä hetkellä ihan hyvää! Ja niinkuin jo vihjasinkin, niin vihdoin tuntuu, että on taas alkanut mennä paremmin! Ei ehkä enää niitä pahimpia ongelmia ole ilmaantunut hetkeen ja olen saanut parempaa otetta taas Wollesta ja se on ollut nyt ajoittain tosi hyväkin! Niinä päivinä kun se on sellainen tosihyvä niin alkaa ihan hirrrveä kisahinku! Oispa jo kesä!! Mutta ilmoittauduttiin kyllä parin viikon päästä Tampereella järjestettäviin kansallisiin. Jännää! Pitkästä aikaa taas pitäisi takkia pistää päälle ja sunnata valkoisiin aitoihin! Onneksi ne eivät ole mitkään niin merkittävät kisat tai, että ei haluttais kiertää ihan kaikkia mahdollisia pippaloita tällä kaudella, että vaan ne tärkeimmät. Mennään siis Tampereellekkin lähinnä sen takia, että ne oisi sitten tän kevään ekat kisat, millä ei ole vielä merkitystä joukkuevalintoihin yms. Sillä ekat "kunnon" kisathan ovat huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna Future Cupin ensimmäinen osakilpailu sekä samalla pm/em -katsastuskisa Ypäjällä.

Mennään tampereella FEI junioreiden esiohjelma. Siellä olisi ollut myös kúr harjoitusluokka, mutta en usko, että saamme vielä siihen mennessä mun kúriä valmiiksi. Nää ekat koreokrafia säädöt vie aina niin kauan kun ensin sitä suunniteltiin pitkään, sitten ratsastin sen videolle ja kotona kävi ilmi aikaa ottaessa, että se olikin aivan liian pitkä. Noh nyt sitten jätin siitä pari kohtaa pois ja muokkasin vähän raviohjelmaa ja nyt pitäisi sitten kuvata ja kellottaa tämä vielä uudestaan. Musiikitkin on vielä vähän mietinnässä.

Oon huomannut, että nykyään kirjoitan aina juuri maajoukkuevalkkojen jälkeen! En tiedä miksi, onko sitten arjen kotitreenit liian tylsiä kirjoitettavaksi :D Mutta jotenkin tykkään kirjoittaa aina jostain treeneistä/kisoista, varsinkin silloin kun mulla on siihen ajankohtaisia kuvia laitettavana! En tykkää käyttää vanhoja kuvia moneen kertaan, jos ne eivät edes sinällään liity postaukseen. Kotona meistä ei ikinä kukaan otakkaan kuvia, sillä maneesi on aika hämärä eikä mulla ole edes kovin hyvää kameraa. Mutta leireillä aina löytyy joku joka suostuu tulemaan vähän kuvaamaan. :)

Mutta siis oltiin viikonloppuna maajoukkueleirillä Ypäjällä taas kerran! Leiri meni kyllä tosi hyvin ja Markokin vaikutti olevan tyytyväinen, että ollaan kehitytty nyt kuukauden sisällä ja oon saanut taas vähän enemmän touchia Wolleen. Hyvä juttu, että kehitystä on siis havaittavissa! (Y)
Tehtiin molempina päivinä aika paljon väistöjä ja sellaisia nopeita harjoitteita, että Wolle reagois nopeammin apuihin. Sehän sillä onkin se "heikkous" kun se saattaa vaan mennä ja näyttää, että menis lujaa jo ja eteen, mutta se silti tuntuu, että se vaan juoksee ja kun pyytää jotain niin reaktio on liian hidas. Eli se ei siis ole pohkeen edessä. Tää näkyy varsinkin käynnissä, missä se on taas hankala saada pohkeen eteen etten sitten taas itse aja sitä liikaa jolloin käynti menee passimaiseksi. Harjoiteltiin lauantaina ihan siis näitä perusharjoituksia ja lopuksi vähän henkkarin (FEI henkilökohtainen ohjelma junioreille) osia ja Wolle oli lauantain valkussa itseasiassa tosi hyvä!
Sunnnuntaina harjoiteltiin koko ohjelma läpi ja se oli ihan ok, mutta Wolle oli ehkä jo vähän väsy, eikä jaksanut oikein kantaa loppuun asti ihan niin hyvin kun oisin halunnut. Kuitenkin yritti tosi paljon ja oli oikeesti koko viikonlopun ihan tosi hyvä verrattuna vaikka viime leiriin, milloin se vähän protestoi vielä joihinkin juttuihin mitä siltä pyydettiin ja nyt poika meni niin nätisti! <3 Toivottavasti nyt pysyis tää hyvä putki ees vähän aikaa, kun meillä oli se syksy niin hankala... *kopkop*

Ainiin! Vaihdettiin muuten meiän traikku heppakuormikseen! Se ei ole mikään kovin iso kuorma-auto, mutta ihan riittävä meille. Sinne menee kaksi hevosta ja siinä on noin 4 hengen livingi, eli tosi kätsy kun on näitä pitkän viikonlopun kisoja niin ei tarvitse nukkua hotelleissa kun voi nukkua autossa kisapaikalla! Se on niiiin siisti! Ootan jo, että päästään kesällä yöpymään siinä! Laitan teille siitä sitten kuvaa kun ollaan ensiksi vähän siivottu ja pistetty sitä meille "kodikkaaksi" ;)

Wolle ainakin tykkäs autokyydistä :)



 Kiitos taas ihanista kuvista: Lotta Luomajärvi <3 (Oikeesti Lotta on ihan paras hevoskuvaaja! Saa meistä aina ihan parhaat ridakuvat! ;)
















Hikinen pupunen onnistuneen valkun jälkeen<3

Nälkäisenä ja väsyneenä kotiin!
Eipä tässä muuta, ensi kertaan! :)

9 kommenttia:

  1. Mitä ponille kuuluu? Oliko sekin ypiksellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyväähän sille! Ja juu sekin oli mukana niin sai veeran kanssa mennä jossain muuallakin kuin kotona vaihteeks :)

      Poista
  2. Oi että ootte upeet Wollen kanssa :) Ja oon ihan rakastunut noihin kankiin myös :D Ollaan tulossa samaan luokkaan muuten teidän kanssa tuolla tampereella!

    VastaaPoista
  3. Upeeta menoo! :)
    Onko sulla muuten Equilinen X grip housut vai muistelenko väärin? Jos on, niin mitä oot tykännyt ja sopiiko koulutreeniin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo on mulla ja oon tykännyt tosi paljon! Tosiaan juuri koulutreeniin sopii kun pysyy sitten ehkä hieman tahmeammin kiinni satulassa. Huonona puolena vaan, että ne gripit kuluu aika nopeasti, että mulla noi on ollut kohta vuoden ja on jo kulunut ne gripit aika paljon tietyistä paikoista. Mutta muuten kyllä suosittelen! Kannattaa ehkä pitää niitä sitten harvemmin sellaisina "hyvinä housuina" että kestäisi pidempään :)

      Poista
  4. Mä olisin kiinnostunut kuulla tosta teijän kuorkista lisää. Meillä on tulossa kulkuvälineen vaihto eteen siksi kysele. Löytyikö yksityiseltä vai joltain autofirmalta? Saisiko siitä vähän lisäkuvia?

    VastaaPoista