18. tammikuuta 2014

19. Pakkasta riittää, mut se ei haittaa

...ainakaan meitä! Kun nykyään asuu hepat tuollaisella tallilla missä lämmitetty maneesi ihan 20metrin päässä tallista, ei edes huomaa vaikka oisi "vähän" kylmä. Eli meillä on onneksi todella hyvät mahikset treenata läpi talven - EI VALITTAMISTA! ;)

Wollen kanssa on mennyt ihan hyvin nyt. Tällä viikolla oon mennyt aika paljon nivelillä. Viime kerran postailuista oon edennyt jo sen verran, että oon opetellut junnujen joukkueohjelman ja harjoitellut niitä radan osia ja liikkeitä. Kúr edelleen vaiheessa vielä...mutta kyllä mä sen vielä tuun valmiiks saamaan!
 Normi treeneistä ei ole nyt tuoreita kuvia, mutta vähän muita kuvia tältä päivältä. :)

"Mamii pääsisinks mä jo sisään? Tääl on aika kylmä.."




Eli tänään meillä oli tarkoituksena vaihteen vuoksi mennä puomeja ja hypätä vähän kavaletteja Veeran kanssa. Mentiin ensin ravipuomeja pitkillä väleillä ja sen jälkeen linjaa missä toinen oli ristikko ja noin 7-8m päässä ravipuomit ja sitä linjaa tultiin ravissa, minkä jälkeen maapuomeista tehtiin ristikko ja sit linjaa tultiin molempiin suuntiin laukassa, että yritin esim saada isolla laukalla 2 askelta väliin ja pienemmällä laukalla 3 askelta väliin. Wollella se oli vähän hankalaa, kun se ei ole oikein mikään estehevonen, hyppää vähän selättömänä ja mahdollisimman korkealta ja ko-vaa! Kivaa kuitenkin oli ja yli esteistä päästiin suurimmaks osaks, vaikkei ne olleet kuin korkeimmillaan huimat 60cm.. :D Kuvistakin näkee, että Wolle on vaan niiin kouluhevonen eikä mussakaan nyt paljon kehumista ole! Tomppaa katsottiin vaan ihan kateellisina kun se meni niin kiltisti yli kaikista mitä eteen tuli kuin ammattilainen ja katsoi välit ja kaikki ihan itse, kunnon konkari ;) Joo mutta naurakaa vain näille mun ja wollen kuville... heh, ehkä pitäisi pysyä vain niiden kouluaitojen sisäpuolella ;D




Wolle huomasi paparazzin


"wää tota en kyllä hyppää!"



hmm kuski mitens siellä hypyssä taas istuttiinkaan..?

hahaa tää on niin hauska! Kovaa ja korkeelta! (estettä síis ylittämässä)

Tomppa näyttää mallia

miten näinkin pienen esteen...

...voi tuhota? XD

Kun oltiin loppuverrytelty niin käytiin vielä ulkona kävelemässä ja otettiin Veeran kanssa toisistamme pari kuvaa heppojen kanssa. Musta ja Wollesta tulikin vähän enemmän kuvia, mutta aika huonoja, kun ensin Veera "unohti" zoomata ja hyvä, että me edes näyttiin kuvassa ja kaikissa muissa - mitkä oli zoomattuja - joko mä häsläsin jotain muuta ja ilme oli jotain ihan kamalaa tai Wolle näytti ihan tylsistyneeltä laamalta.. :D Tässä kuitenkin osa otoksista.

"Tomppaa katoppa tänne!"



näin sitä hevosta siis pidetään!


"Nyt Wolle ne korvat höröön, jooko?"





"Nyt tulee pusu!"


Käväisin muuten edellisenä viikonloppuna Roosalla! Tehtiin kaikkea kivaa;  käytiin hohtominigolfaamassa, syötiin, näin Roosan ponin Nupun ja itseasiassa Roosa heittikin mut sitten Nupunkin selässä käymään! Tosi kiva poni, mutta vain niiin erilainen, että enhän mä sitä osannut yhtään ratsastaa! Olo tuntui kuin alkeistuntilaiselta kun oli ihan, että mitä mä nyt täällä voin tehdä ja miten tätä ratsastaa. Onneksi Nuppu oli kuitenkin niin kiltti, ettei tehnyt mitään tuhmaa. ;) Matkattiin myös Helsinkiin yhdessä Roosan ja Oonan kanssa ja nähtiin siellä Karoa ja vietettiin mukavat 30min jutustellen, kunnes piti lähteä etsimään paikkaa minne saatettiin Oona ja pikaisten halien jälkeen Oona riensikin Hippolan kokoukseen niin me mentiin sitten Roosan ja Karon kanssa itsekkin syömään ja viettämään loppuiltaa.

Kiitos vielä super kivasta viikonlopusta tytöt! ♥


Karo meni piiloon :(


Tässä vielä hajanaisia kuvia tältä viikolta.

kaverikuva
Väsynyt heppa rääkin jälkeen



Ratsastin myös Tompan keskiviikkona, super poni oli!♥
No kyllä oli vähän kylmä..


töihin töihin!


Maastossa kävelyllä. Pakkasesta huolimatta halusin kaivaa kännykän ja ottaa tämän kuvan. Niin ihanan näköistä kun jokapaikassa on viimein valkoista ♥

29 kommenttia:

  1. Upeita kuvia :) Ja oot tosi kaunis !

    VastaaPoista
  2. Ou vähän oon kade lämmitetystä maneesista! Itse joudun joka päivä ratsastamaan kolme heppaa -25 pakkases:s (Y)
    Jaja ihana kuvia Ella !:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin onhan tää aika luksusta kieltämättä! ;) Voi eii, no tuleepahan ulkoiltua! Mulla pukkaa välillä arkisin tulla huono omatunto siitä kun meen vaan suoraan tallista maneesiin ja takaisin..Siks yritän aina kun mahollista (eli valosaa) päästä tekemään ainakin alkukäynnit ja loppukäynnit ulkona. Kiitos! :)

      Poista
  3. Tosi kiva postaus, ei se esteratsastuskaan oo aina niin helppoa hehe. Onks Veerakin siis kouluratsastaja? Ootte kyllä molemmat ihan super kauniita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään molemmista, sekä este- että kouluratsastuksesta (:

      Poista
    2. No niinpä ei olekkaan! Kiitos :)

      Poista
  4. Ihania kuvia ja sun postauksia on muutenkin aina niin kiva lukee :) Ihan mahtia kun teillä on lämmitetty maneesi, kyllä kelpaa treenata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Riikka!! :) Ja jep, niinkuin jo sanoin, ei valittamista ;)

      Poista
  5. Ihania kuvia! Ja oot niin kaunis & Wolle niin komia poika <3 (;

    VastaaPoista
  6. Aaahh oispa tääläkin maneesi ♥ Ja aina niin ihania kuvia! :) Pitäis itekki taas päästä hyppäämään kun tää kouluratsastus on vaan vienyt voiton :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! haha jep onhan se kivaa vaihtelua :)

      Poista
  7. jee ihana postaus ella!! ♥♥ omg toi kuva must ja roosast MITEN mä voin näyttää tolta :D XD silmät puoliks kii :D ihanan hauskoja noi kuvat ku hymyilette ja pidittte hauskaa hih :D ääks me änkeydytään joku ihana päivä sinne visiitille!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah oona se on just ihana!♥ hihii no niimpä pakkoväkisin raahaan teidät vielä tännekkin päin ;) Kiitos! ♥

      Poista
  8. Äh wolle on niin hieno ! Lämmitetty maneesi, nyt käy kateeks ku mun tallil mis käyn ni ei ole maneesis :P !

    VastaaPoista
  9. Haha ihana wolle XD<3 ihanii kuvii ja ella kauhee ikävä ;c t.lode ja idu <3

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia, tää on yks mun ihan lemppari blogeista ! :3

    VastaaPoista
  11. aivan upeita kuvia, noi sun ja wollen hyppykuvat oli kyllä niin hauskoja!:D hienosti meette! Vitsi, ootan jo seuraavaa postausta innolla, tää sun blogi on vaan niin paras:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Ihanaa saada tällaista palautetta, jaksaa postatakkin paremmin! Kiva että pidät :)

      Poista
  12. Ah ku oiski lämmitetty maneesi mutta eih :D maneesi löytyy mutta ku on peltiä niin melkeen kylmempi ku ulkona :D paljos tuolla teiän maneesissa on suurinpiirtein asteita jos on lämmitetty? :) ja hauskoja kuvia postaa taas pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen, niinhän mekin oltiin aikaisempina vuosina, että kilsa käveltiin sinne peltimaneesiin! En itseasiassa täsmälleen tiedä mutta luultavasti siinä 0 asteen tienoilla ympäri vuoden. Kiitos ja viimeistään taas ensi viikonloppuna yritän kirjoittaa jotain! :)

      Poista
  13. tosi kivoja kuvia:)! asutko riihimäelle vai onko teijän hepat vaan siellä tallilla? ja kuinka pitkä matka sulla on tallille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo siellä päin ja 25min suunnilleen ajaa autolla :)

      Poista
  14. Ihana heppa sulla tuo Wolle! Mistä tuollaisia oikein saa =)

    VastaaPoista