3. tammikuuta 2014

17. Hölläilyä

Ajattelin palailla taas normaali kuulumis postauksien pariin! Itseasiassa ei mulla tällä kertaa mitään valmennus -kuulumisia ole kun nyt koko joululoman ollaan vähän huilailtu Wollen kanssa. Koko syksy oli yhtä matkustamista eri valmennuksiin, parissa kisoissakin käytiin, tallin muutto yms. niin hyvä palata välillä pari askelta taaksepäin ja hengähtää vähän.

Kaikilla muillakin - ainakin täällä etelä-suomessa - taisi olla lumeton joulu, joka oli aika kurjaa, sillä ei ollut niin joulu fiilis! Mutta hyviä puolia, ettei ollut liian kylmä ja me ollaan päästy ainakin ihan hyvillä pohjilla maastoilemaan Veeran ja yhden muun tallilaisen kanssa. Kivaa on ollut ja hepat ovat käyttäytyneet hyvin! Vaikeahan se oli uskoa Wollesta, kun ei kuulemma siellä Saksassa sillä oltu paljon maastoiltu, mutta täällä se menee ainakin ihan nätisti, mitä nyt laukatessa joutuu vähän enemmän pidättelemään. ;) Niin ihana luonteinen kaveri se vaan on ♥






















Wollekin sai myös yhden joululahjan - mitkä itseasiassa olin itse valitsemassa - eli valkoiset karvabootsit! Pitihän sillekkin nyt jotain hankkia ;) Näitä sitten käytän vain-ja vain tulevissa kisoissa, että tämä valkoinen väritys pysyisi!


Ollaan siis tähän asti aika paljon vain verkkailtu rennosti nivelillä, kuten tänäänkin. Ainut ongelma nyt on ollut, kun en ole taas tehnyt sellaista "kunnon treeniä" vähään aikaan, enkä ole käynyt nyt pariin viikkoon valmennuksissakaan, niin heti jos teen jotain vähän hankalampaa niin kieli saattaa välillä näkyä, enkä ole muutenkaan saanut sitä vähään aikaan kunnolla läpi... no kuitenkin.
Tänään yritin tehdä vähän enemmän. Alku kävelyn ja keventelyjen jälkeen aloitin heti laukassa ympyrällä. Mietin aikaisempien valmennuksien tehtäviä, eli yritin saada takaosaa sisälle ympyrällä ja tehdä paljon väistöjä, jotta se tulisi vielä nopeammaksi kyljistä ja vetreämmäksi, mutta jos tuli vähänkin vaikeampi tilanne, kuten otin pariin kertaan laukkasulkuja uralta keskihalkaisijalle ja Wolle tuli liian lyhyelle ja korkealle niskalle niin blops kieli tuli ulos, sitten taas jatkoin ympyrällä tehden puolipidätteitä jne.. ravissa tein myös väistöjä ja yritin saada sitä vain paremmin ohjan ja pohkeen väliin. Mutta oli tänään hyviäkin pätkiä ja ne täytyy pitää mielessä ja pyyhkiä pois ne huonot, eikä sillä nyt paljoon varmaan näkynyt! Nyt vain pitää pysyä itse rentona ja tomerana niin ehkä tää tästä. Ja pian päästäänkin taas valmennuksiin, jee! Siihen asti saan taas selvitä itsekseni :D Ellei joku halua tulla tänne vähän ratsastamaan Wollea mun puolesta.. noei! Ihanaahan tää on tehdä yhteistyötä näin kivan hevosen kanssa, mutta välillä vaan ärsyttää toi iänikuinen (okei wolle on ollut mulla 5-6kk..) ongelma..


Tulipas hämäriä kuvia, no toivottavasti siitä nyt hevosen erottaa ;)







tuh <3
Tuntuu, että nykyään sitä tekemistä riittää joka väliin! Kohta koulukin taas alkaa ja heppailuun jää pienempi osa päivästä. Pitäisi vielä opetella junioreiden FEI radat ensi kautta varten, jotta niitäkin pääsisi treenaamaan ja kúrikin on tässä työn alla - musiikkeja ja radan kokoamista vailla.. Ja niin ärsyttää sekin kun just löysin kivat musiikin mitä oisin oikeastikkin voinut käyttää, mutta myöhemmin kuulin, että ne on jo sillä ja tolla niitten kúreissä ainakin viime vuonna, ja kun junnuja on vielä niin vähän niin ei ole kiva kuulla jokaisella samoja musiikkejakaan. Ois kiva jos ois jotain speciaalia, että siitä musiikista sit tunnistais, että nyt tulee ella ja wope ;)  Nykyään vaan kaikilla on niin hyvät ja tuntuu, että kaikki kivat mitä mä vaan löydän niin on jo tosi "käytettyjä".. noh enköhän mä vielä jotkut kivat musiikit löydä!

Tilattiin muuten toissapäivänä ifolorilta jokavuotisten seinäkalentereiden lisäksi ensimmäinen canvas -taulu! Ja tuli kyllä hieno ja näin nopeastikkin! Nyt saan kerrankin laittaa jotain kivaa mun tyhjille seinille... :) Tilattiin myös Veerasta ja Tompastakin, mutta se tulee varmaan myöhemmin.


Tällaista tälläkertaa, toivottavasti ensi kerralla vähän posiitivisemmissa tunnelmissa! :)

13 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja oot kaunis :3

    VastaaPoista
  2. Jaksan hokee tätä vaik miten paljo mut Wolle on tosi hieno! Ja ihana toi taulu, meilki on suunnitteilla ollu jo pidempään aikaan tilata mulle samantyylinen, kunhan tulee hyviä kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos :) ja siit tuli kyl yllättävän kiva! :)

      Poista
  3. Voivitsi, upeen näkönen herra sulla ! Kattavan olonen&näkönen blogi, liityin lukijaks :)

    VastaaPoista
  4. Hienot te ja ihana toi taulu !

    P.S. Haastoin sut: http://puoliverinenprinssi.blogspot.fi/2014/01/haaste-hevosenomistajalle.html ! :)

    VastaaPoista
  5. Hieno hevonen ja kivoja kuvia ! Ja tuo tauluki on upea!:) kivan oloinen blogi, piti liittyä lukiaks ja alkaa seuraamaan :P

    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. ihana tää uus banneri! :) ja oliks sillä sun kaverilla Idalla joka oli sillon siellä saksassa blogia ? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siit tuli kyl tosi hieno! Ja itseasiassa se on just tehny blogin, muttei oo viel kehdannut julkasta sitä. Voin vaikka linkata sen sitten myöhemmin. :)

      Poista