28. syyskuuta 2014

31. Kaikki ei aina menekkään suunnitelmien mukaan...

Niinpä niin, aina näitten hevosten kanssa sattuu ja tapahtuu. Suunnitelmien mukaan meidän ois pitänyt mennä Wollen kanssa vielä tämän kauden aikana neljän viikon päästä Future Cupin finaaliin, joka järjestetään Horse Showssa ja viiden viikon päästä oleviin Halli SM kisoihin Ypäjälle, mutta ne jää nyt meidän osalta käymättä.

Viimeisestä Future Cupin -osakilpailusta Lappeenrannassa

Wolle on siis nyt saikulla ja seuraavat kolme viikkoa pelkkää kevyttä liikuntaa (eli kävelyä ja vähän hölkkää, jos kovin energinen) ja lääkekuuria. Teoriassahan ehtisin vielä lääkekuurin loputtua kyseisiin kisoihin, mutta lääkkeen doping on voimassa 2 viikkoa vielä sen loputtua. Mutta haluan hoitaa sen nyt kerralla kuntoon ihan rauhassa. Kyllä niitä kisoja vielä ehtii.



Tietty mua ärsyttää tosi paljon, että kun oltiin just saatu kerättyä kaikista käydyistämme osakilpailuista tarpeeksi pisteitä, jotta päästäis varmasti tuonne finaaliin. Ois ollut niin siistiä kokea ratsastaa ensimmäistä kertaa HIHS:ssä ja siellä jäähallilla vielä ja kaikki! Sekä meidän ekat Halli-SM kisat, missä oisi voinut toivoa vähän parempaa menestystä kuin alkukauden SM-kisoissa, jotka meni meidän osalta vähän pipariksi...

Mutta ei voi mitään, tällaista tää heppojen kanssa välillä on ja päätös siitä jo tehtiin, ettei enää tällä kaudella kisoihin mennä. Wolle on kuitenkin tehnyt jo hienon kauden ja nyt saa aikaa parannella itseään ja toivottavasti talvella päästään kunnolla treenaamaan ja hankkimaan lisää massaa ens kautta varten! ;)

Tottakai aijon kuitenkin olla hengessä mukana, vaikka en itse kisaamaan pääsekkään, niin pitäähän sitä olla muita kisakumppaneita tsemppaamassa! Ja jos nyt hyviä puolia miettii niin saanpahan nähdä sitten ihan kaikkien radat katsomosta käsin, enkä ole sidottuna hevosen kanssa muualla, näkemättä kenenkään muiden rataa. :)

Tässä pari otosta tältä päivältä, kun saatiin kaveri mukaan, joka ensin kuvasi ja lopuksi vaihtoi Veeran kanssa paikkoja ja meni Tompalla. Me W:n kanssa vain käveltiin ja ravattiin kierros sekä lopuksi käytiin maastossa kävelemässä.










Mietin, että nyt kun mulla ei tässä kuukauden aikana ole varmaankaan mitään erikoista kerrottavaa Wollesta, niin voisin yrittää toteuttaa jonkun erikoispostauksen - eli ideoita kehiin! Saatan sitten tehdä niistä useampia, jos jää ylimääräistä aikaa ja tietty jos hyviä ideoita tulee paljon! :)

13 kommenttia:

  1. varustepostaus ? myday ?

    VastaaPoista
  2. Ruokintapostaus voisi olla kiva, eli kerrot mitä wolle syö sen ollessa normi treenissä ja miksi :)

    VastaaPoista
  3. Voi eii :( Kaikille käy tänä syksynä jotain :o
    Tsemppiä teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniimpä! :( Kiitos ja tsemppiä teille nyt myös! :)

      Poista
  4. Voi ei ei voi olla totta! Oon tosi pahoillani sun puolesta, osittain ihan teidän takia olin tulossa torstaina hihsiin :( mutta ihailtava asenne sulla, tosiaan kisoja tulee aina lisää, pikaisia paranemisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi vitsi! :( Mutta kiitos, vien paranemiset Wollelle <3

      Poista
  5. Mikä wollelle on tullu? Paranemisii:)

    VastaaPoista
  6. Mikä Wollella siis on? Ratsastushistoriasi kiinnostaisi minua :)

    VastaaPoista
  7. Paranemisia Wollelle! Ratsastushistoria postaus ois tosi kiva !! :)

    VastaaPoista
  8. Varustepostaus tai myday :)

    VastaaPoista
  9. Vähän myöhässä kun postaus on parin kuun takaa mut ois tosi kiva kuulla nyt mitä teille kuuluu! :-) Ja varustepostaus kiinnostais kanssa.

    VastaaPoista
  10. Toivoisin ihan kauheesti että postaisit! D: Sulla on ihan sika hieno heppa. Ihailin Mantaakin kun oli niin taitava ja hieno poni sulla. Sitten tajusin, että sähän oot samalla paikkakunnallakin kun mä :o Tai ainakin heppas oli ennen! :)

    Tsemppiä tuleviin kisoihin, postaile pian, täällä oottelen innolla että millon tulee postausta! Joka päivä käyn tsekkaamassa mutta ei oo näkynyt :( Youtube videoitakin teijän menosta ois ihana kattoo ♥ Oot ihan sika hyvä ratsastaa! :)

    VastaaPoista
  11. Ja tuohon vielä: Olisin myös tosi kiinnostunut ratsastushistoriastasi, valmentajistasi, kuinka päädyit ''huipulle'' ym! :) ''Elämäni hevoset'' olisi myös kiva aihe.

    VastaaPoista